Abonnementen Overzicht

Voor deze stage-opdracht was het de bedoeling om een abonnementen overzicht te maken voor de leveranciers die bij inONE aangesloten zijn. Elke leverancier heeft verschillende horecaklanten die elk hun eigen database hebben. Door dit in een overzicht te verwerken kan de gebruiker snel zijn klanten en hun huidige status zien.

Dit overzicht is tot stand gekomen na het schrijven van een implementatieplan voor inONE voor hun nieuwe design. Tijdens het schrijven van dit plan viel het me op dat de indeling van de abonnementen en de mogelijkheid hier aanpassingen aan te verrichten niet optimaal was. Bij het oude overzicht was het voor de gebruiker niet meteen duidelijk hoe hij aanpassingen moest verrichten en was het overzicht niet niet compleet.

Ik heb vervolgens voorgesteld om het in tweeen op te delen, 1 pagina met een overzicht van abonnementen waarbij door middel van filters snel verschillende keuzes gemaakt konden worden, en 1 pagina die de gebruiker opties geeft om per klant aanpassingen te verrichten.