Xbox One Community

Technologie: PHP, MySQL, JSON, API

Omschrijving: Dit project is een vervolg op mijn vorig project, maar veel uitgebreider. De informatie wordt niet langer via webscraping binnengehaald maar via een API waarbij de informatie lokaal wordt opgeslagen in een database. Dit project voor de Xbox One & 360 is gemaakt voor een Nederlands xbox forum en heeft momenteel 150 users.

Meer info

Xbox 360 Friend Finder

Technologie: PHP, MySQL, jQuery, Web Scraping

Omschrijving: Bij dit project is het mogelijk om je gamertag toe te voegen waarna je 5 laatst gespeelde games worden opgehaald. Hierna kun je zoeken op een game om zo mensen te vinden die dezelfde games spelen. Als test kan er Major Nelson worden opgegeven als gamertag.

Meer info

Zavvi

Technologie: PHP, jQuery, Web Scraping

Omschrijving: Deze pagina haalt via PHP de actuele prijzen op van de website Zavvi en ordent ze vervolgens met een jQuery plugin van laag naar hoog.

Meer info

Supermarkt Aanbiedingen

Technologie: PHP, Web Scraping

Omschrijving: Om te oefenen met PHP en Web Scraping ben ik bezig met een pagina die via php informatie van verschillende websites haalt, in dit geval supermarkten. Dit is een open project en dus nog niet af.

Meer info

Product Overzicht LeveranciersOnline

Type werk: Stage bij inONE

Technologie: XPages, JavaScript, Lotus Notes

Omschrijving: Voor dit project moest er een nieuw overzicht gemaakt worden van het assortiment van leveranciers.

Meer info

Abonnementen Overzicht

Type werk: Stage bij inONE

Technologie: XPages, JavaScript, Lotus Notes

Omschrijving: Als onderdeel van de LeveranciersOnline portal van inONE heb ik een XPage gemaakt met hierin een overzicht van abonnementen van leveranciers.


Factuur Export

Type werk: Stage bij inONE

Technologie: XPages, Java, JavaScript, XML

Omschrijving: Voor dit project heb ik electronische facturen gemaakt in XML formaat die in het boekhoudprogramma ExactOnline geimporteerd konden worden.

Meer info

Elektronisch Patienten Dossier

Type werk: Eindproject op school

Technologie: Java, MySQL

Omschrijving: In samenwerking met medestudent B. Voorbach heb ik voor de zorgafdeling van het ID College een EPD gemaakt in Java met MySQL. Dit programma is vervolgens in gebruik genomen en wordt nu gebruikt om zorgstudenten mee te laten oefenen.

Meer info